In het atelier schep ik ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw vraag.

In het atelier schep ik ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw vraag.

Na het museumbezoek gaan we in een atelier aan de slag met wat we in het museum geleerd hebben. 
image0
image2

Via opdrachten maken we het eigen verlangen zichtbaar. Verlangens met betrekking tot onszelf, over wat we willen zijn, en de weg om daar te komen. 

Zo geven mijn trainingen je tijd, ruimte en vorm die het mogelijk maakt om te verkennen en te oefenen wat het betekent om als uniek mens in de wereld te bestaan. 

Ik laat je zien hoe je als het ware kunt meesurfen op de kracht van creatie, op die energie. Het creatieve werkproces van de kunstenaar kun je benutten om projecten, plannen, wensen en relaties vorm te geven. 

Dit werkproces kun je zien als een cyclus. Het begint steeds weer opnieuw. Met als doel de verfijning van het proces onder de knie te krijgen en een mens te creëren die tot volle bloei kan komen. Wat mij betreft de mooiste periode in het leven. 

Maar soms is een andere plek dan een atelier logischer. Bijvoorbeeld in tijden van Corona of in het geval van een groepstraining. Zo vormden o.a. een kerkje in Groningen, het strand van Bloemendaal en een rode loods aan het IJ als eens het decor voor trainingen van Filter C. 

Nieuwsgierig geworden?

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2021 Filter C