"Kunst als manier om tot begrip te komen van de wereld en jouw plaats daarin."

"Kunst als manier om tot begrip te komen van de wereld en jouw plaats daarin."

Hilde Streuper, aangenaam!

Leren van kunst is voor mij een middel om de brug te slaan naar het hier-en-nu en je laten beseffen dat alles met alles in verbinding staat in het grote universum. Het brengt je in verbinding met je ware zelf, de essentie van wie je werkelijk bent in relatie tot je medemens. Mijn training helpt je bij persoonlijke groei en ondersteunt om met hart en ziel te doen wat echt bij je past. Om je te laten voelen dat je een vrij mens bent en het leven creëert.

Vanaf de middelbare school verdiep ik me al graag in kunst en kunsteducatie. Dat groeide in de jaren daarna naar de ambitie om kunst toegankelijker te maken en te koppelen aan bewustwordingsprocessen. Kunsteducatie is voor mij voedsel en verschaft rust die nodig is voor de persoonlijke ontwikkeling van de mens. Ruim 13 jaar heb ik met veel liefde basisschool leerkrachten in spe op een PABO lesgegeven in kunsteducatie en te inspireren voor kunst.

Mijn jarenlange ervaring in het opleiden en coachen van mensen, mijn vakspecialisatie in kunsteducatie én mijn passie voor kunst komen nu samen in mijn onderneming.  

Wat ik mensen met mijn cursussen, workshops en trainingen wil komen brengen is het besef dat de kracht van de mens een combinatie is tussen kennis en onze creativiteit. De mens kan creëren. We creëren ons leven op aarde. Met zijn allen geven we het leven op aarde vorm. Ik inspireer mensen graag met kunst om te laten zien dat je van perspectief kunt wisselen om persoonlijk en professioneel te groeien. Mijn ingang is dat ik persoonlijke professionaliteit ontwikkeling zie als een creatief proces. Wat raakt je? Wat zet jou in beweging zowel fysiek, als mentaal is wat ik zoek in de kunst. Mijn missie met Filter C is mensen de kracht van Creativiteit (weer) te laten voelen, met als doel een persoon te laten bloeien in al zijn of haar potentie.

Alles is mogelijk, als je anders kijkt naar wat je ziet!

hilde

Hilde Streuper

Telefoon:
06-51819934

E-mail:
hilde@filter-c.nl

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2021 Filter C