Hilde Streuper

Procesbegeleider en docent in de beeldende kunst

Mijn opleiding aan de kunstacademie, mijn eigen groeiproces én jarenlange ervaring als opleidingsdocent op een hogeschool hebben er toe geleid dat ik een unieke begeleidingsmethode heb ontwikkelt. Hiermee kan ik mensen en teams helpen creatiever te worden en hun volledige potentieel te leren kennen én benutten.

De methode van Filter C ’creatief groeien’ leert je anders te kijken. Bestaande denkkaders los te laten, iets anders zien dan je gewend bent.In deze methode staat zelfbesef centraal. Het 10 stappenplan helpt de verfijning van persoonlijk en professioneel groeien onder de knie te krijgen.
 
Ik voel het als mijn taak om mensen met kunst en hun eigen creatieve vermogen te verbinden, om daarmee persoonlijk en professioneel te groeien. Met het doel een mens te laten bloeien.
 
Ik geloof dat als je je eigen denkkaders durft te doorbreken en hierbij een proactieve houding aanneemt, je in staat bent je eigen vrijheid in je leven te creëren.

Alles is mogelijk als je anders kijkt naar wat je ziet!

Ben jij toe aan het verder ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap? Of zouden jouw teamleden creatiever om moeten gaan met de huidige uitdagingen van jouw organisatie?
Zullen we dan nu afspreken om kennis te maken?
Stuur me een bericht of bel me!