TRAINING VOOR TEAMS

Both sides of the box

Wil je jouw team lenig maken om in te kunnen spelen op veranderingen? Dan is deze training wat voor jullie.

Deze tweedaagse training 'Both sides of the box' is gericht op teamontwikkeling. De deelnemers ontwikkelen  hun eigen creatieve vaardigheden, om daarmee nu, maar ook in de toekomst, anders naar de eigen identiteit van zichzelf én van de organisatie te kunnen kijken.

We kijken naar het positieve, naar de mogelijkheden, naar sterktes en brengen de talenten van alle teamleden in beeld. Na deze training hebben de deelnemers meer zelfkennis over hun waarden, drijfveren, verlangens en kwaliteiten.  

Daarnaast worden er trainingen op maat gegeven, waarbij het probleem van de organisatie of beroepsgroep leidend is. Ik informeer u hier graag over.

DEZE TRAINING WORDT GEGEVEN DOOR:
hilde

Hilde Streuper

“Ik wilde graag aan de slag met mijn team met talentontwikkeling. Hilde heeft op basis van onze input een training op maat ontwikkeld die hier perfect bij aan sloot. Door haar persoonlijke aanpak wist zij direct een veilige sfeer te creëren, wat mij betreft voorwaardelijk voor een goede training. Een aanrader voor wie aan de slag wil gaan met het bevorderen van creativiteit op de werkvloer!” 

Mascha van Dijk
Organisatiecoach en lid (Centrale) Ondernemings Raad bij ABN AMRO Bank N.V.

Bekijk meer voorbeelden:

Een scherp kompasPersoonlijke coaching (met haptonomie) - 6 maanden

Both sides of the boxTeam ontwikkeling - 2 dagen

De OorsprongPersoonlijke coaching - 1 dag

OnderstroomPersoonlijke coaching (met haptonomie) - 1 dag

Het zelfportretPersoonlijke coaching - 3 dagen

Pak je veerkrachtPersoonlijke coaching in groepsverband (met haptonomie) - 1 dag