PERSOONLIJKE TRAINING IN GROEPSVERBAND

Pak je veerkracht!

Heb je het gevoel dat je niet helemaal tot bloei komt? Dat er meer in zit? Bekijk je leven door de bril van een kunstenaar en omarm het gevoel om er anders mee om te gaan. Gun jezelf één dag om je leven vanuit een andere hoek te bekijken. Om bewust stil te staan bij wie je bent, wat je echt wilt en welke stappen je meteen kunt zetten in jouw nieuwe richting. 
 
De training ‘Pak je veerkracht!’ is erop gericht om groepsgewijs met en van elkaar te leren. Laagdrempelig en overzichtelijk.
De deelnemers ervaren direct het effect hiervan bij zichzelf, in de interactie met de omgeving en de anderen. We werken met kleine groepen van 4 personen, zodat er voor iedereen veel aandacht is, je op jezelf kunt zijn, maar onderling ook verbinding voelt. Zo krijgen ze meer inzicht in hun eigen kwaliteiten en gaan meer energie ervaren.​​
 
Doordat we in een groep werken kunnen we deze training voor een lagere prijs aanbieden; € 300,-.
Dit is inclusief 2 uur haptonomie! Deze training organiseren we 1 keer in de maand en mensen kunnen zich individueel, samen of als groep inschrijven.  

DEZE TRAINING WORDT GEGEVEN DOOR:
hilde

Hilde Streuper

emmie

Emmie Pigmans

 “Hilde nam mij mee naar haar zeer originele, inspirerende en creatieve route die ik mocht bewandelen in het Van Gogh museum. Nog nooit heb ik kunst zo beleefd en mij laten inspireren via het pad van een groot kunstenaar, deze keer om mijn eigen focus (opnieuw) te bepalen. Een cadeau voor mijzelf dat ik iedereen gun die anders wil kijken! Emmie en haar treffende oefeningen en bruikbare advies, maakt het programma compleet en het geleerde makkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven! Ik vind Hilde een creatieve coach, die een bijzonder en inspirerend programma heeft neergezet!”

Rachel Sonnemans
Coordinator Strategisch Auditing Amstelring gezondheidszorg

Bekijk meer voorbeelden:

Een scherp kompasEen half jaar lang één op één koers bepalen

Both sides of the boxTeam training: 2 dagen alles binnenstebuiten keren

De OorsprongEen dag lang op creatieve ontdekkingstocht naar jezelf

OnderstroomVoor 45-plussers die toe zijn aan zijn aan bezinning

Het zelfportretPersoonlijke coaching van 3 maanden

Pak je veerkrachtPersoonlijke coaching in groepsverband (met haptonomie)

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2020 Filter C