PERSOONLIJKE TRAINING

Een scherp kompas

Tijdens deze training van een half jaar ga je daadwerkelijk een nieuwe stip op de horizon zetten en zeer concrete stappen zetten. We kijken samen naar jouw toekomstbeeld of doelstelling op lange termijn. We kijken naar ideaalbeelden en haalbare doelen. We kijken naar waar jou energie naartoe vloeit.

Dit is een zeer efficiënte training waar zelfregulering vanuit het hart en het eigen creatieve vermogen centraal staat. Bij deze training coach ik je bij deze vaardigheid en bij het verantwoording nemen voor het eigen handelen, ook op de lange termijn. Jouw creatieve mentaliteit gaat volledig aan. Ook bij deze training is haptonomie mogelijk voor therapeutische diepgang.

Wat je bereikt tijdens deze training:

  • je komt in je kracht te staan
  • je leert je eigen ruimte te pakken
  • je wordt je bewust van je eigen koers
  • je leert om vanuit je eigen intuitie te handelen
  • je leert om trouw te zijn aan je eigen gevoel

Heb jij wat met kunst en ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je trouw blijven aan jezelf? Als je ziet wie je bent, kun je worden wie je wilt zijn. De beste investering is investeren in jezelf. 

DEZE TRAINING WORDT GEGEVEN DOOR:
hilde

Hilde Streuper

emmie

Emmie Pigmans

 “Hilde nam mij mee naar haar zeer originele, inspirerende en creatieve route die ik mocht bewandelen in het Van Gogh museum. Nog nooit heb ik kunst zo beleefd en mij laten inspireren via het pad van een groot kunstenaar, deze keer om mijn eigen focus (opnieuw) te bepalen. Een cadeau voor mijzelf dat ik iedereen gun die anders wil kijken! Emmie en haar treffende oefeningen en bruikbare advies, maakt het programma compleet en het geleerde makkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven! Ik vind Hilde een creatieve coach, die een bijzonder en inspirerend programma heeft neergezet!”

Rachel Sonnemans
Coordinator Strategisch Auditing Amstelring gezondheidszorg

Bekijk meer voorbeelden:

Een scherp kompasPersoonlijke coaching (met haptonomie) - 6 maanden

Both sides of the boxTeam ontwikkeling - 2 dagen

De OorsprongPersoonlijke coaching - 1 dag

OnderstroomPersoonlijke coaching (met haptonomie) - 1 dag

Het zelfportretPersoonlijke coaching - 3 dagen

Pak je veerkrachtPersoonlijke coaching in groepsverband (met haptonomie) - 1 dag