PERSOONLIJKE TRAINING

Het zelfportret

Deze 3-daagse training verdeeld over 3 maanden is vooral een ervarings- en bewustwordingstraining. Je gaat jouw binnenwereld op creatieve wijze beeldend vormgeven. Hiermee wordt je je bewust van wie je bent, wat je talenten zijn, waar jouw behoeften liggen en waarmee jij je onderscheidt van de anderen.

Kunst heeft hierbij de spiegelfunctie in het (h)erkennen van een probleem en tot een plan komen om het probleem op te lossen. Jouw uniciteit wordt voelbaar en deze zal bekrachtigd worden. Er ontstaat meer kracht om als uniek mens de wereld in te stappen en op eigen wijze vorm te blijven geven aan je leven.

DEZE TRAINING WORDT GEGEVEN DOOR:
 

hilde

Hilde Streuper

 “Het is alweer een paar maanden geleden dat ik het coachingstraject van Filter C heb afgerond en kan zeggen: Ik sta weer back on track door de samenwerking met Hilde En Emmy. Bijna dagelijks denk ik aan de sessies met jullie. De worsteling, maar ook standvastigheid, van de man met een missie, Vincent van Gogh, houdt me in focus en geeft me kracht om door te gaan op mijn manier, samen met mijn collega's en de kinderen. Het stilzetten geeft me rust en vooral ruimte en dit zorgt weer voor mooie, betekenisvolle ontwikkelingen. De moodbox staat volop in het zicht in de kast en als ik m weer eens doorneem klopt het enorm, het past me en geeft me een positieve boost. Ik kan in volle overtuiging zeggen dat ik weer in mijn kracht sta. Wat een verschil. Dank jullie wel!”

Suze van der Maat
Basisschool leerkracht in Amsterdam

Bekijk meer voorbeelden:

Een scherp kompasEen half jaar lang één op één koers bepalen

Both sides of the boxTeam training: 2 dagen alles binnenstebuiten keren

De OorsprongEen dag lang op creatieve ontdekkingstocht naar jezelf

OnderstroomVoor 45-plussers die toe zijn aan zijn aan bezinning

Het zelfportretPersoonlijke coaching van 3 maanden

Pak je veerkrachtPersoonlijke coaching in groepsverband (met haptonomie)

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2020 Filter C