"Hilde neemt je mee in een spectaculair, creatief, op maat gemaakt proces waarbij ik heb geleerd in mijn eigen kracht te staan en bewust te worden van de koers die ik wil gaan varen."
– Daphne

"Hilde neemt je mee in een spectaculair, creatief, op maat gemaakt proces waarbij ik heb geleerd in mijn eigen kracht te staan en bewust te worden van de koers die ik wil gaan varen." – Daphne

Wat een beleving... en wat waardevol als je jezelf een training van Filter C gunt!

image2

Training op het strand van Bloemendaal.

image1

"Ik heb gekozen voor de training Een Scherp Kompas, waarin ik een bijna een jaar lang bewust naar mijzelf heb leren kijken om erachter te komen wie IK ook alweer ben met de waardes en levensdoelen die IK belangrijk vind. Ik leefde in de waan en snelheid van de dag, veel ging op de automatische piloot. Maar wat gebeurt er eigenlijk als je eens echt stilstaat? Hilde, in samenwerking met haptonoom Emmie, neemt je mee in een spectaculair, creatief, op maat gemaakt proces waarbij ik heb geleerd in mijn eigen kracht te staan en bewust te worden van de koers die ik wil gaan varen. Ik heb de cursus ontzettend prettig, comfortabel en leerzaam ervaren en ik ervaar daadwerkelijk baat bij de eigen koers die ik nu volg vanuit mijn hart."

— Daphne, General Management Procurement.

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2021 Filter C