FILTER C is er ook voor:

Leerkrachten in het basisonderwijs

Beste directeur, beste schoolleider, 

hoe houdt u uw leerkrachten binnen boord? Met het nijpende tekort aan leerkrachten bieden wij u nu een kans om te investeren in het behoud van uw kostbare goud. Door te investeren in uw leerkrachten laat u ze voelen wat ze waard zijn!

In onze persoonlijke proces begeleiding kijken we naar de individuele talenten van de leerkrachten en leren ze hoe ze deze kunnen inzetten voor de leerlingen en voor uw school. Daardoor gaan ze zich onderscheiden en profileren, komen ze in hun persoonlijke en professionele kracht te staan. Een proces dat energie oplevert! Uitgangspunten voor dit proces is de methode ‘creatief groeien’ en de haptonomie. Een unieke combinatie in onderwijsland.
 
We geven graag masterclasses en maken uitsluitend trainingen op maat, passend bij uw ontwikkelwensen! Daarmee willen we een positieve bijdrage leveren aan een mooiere onderwijswereld door de eigenheid van groepsleerkrachten te bekrachtigen. Samen met u!
 
We komen graag met u in gesprek om onze werkwijze aan u toe te lichten.

 “Het is alweer een paar maanden geleden dat ik het coachingstraject van Filter C heb afgerond en kan zeggen: Ik sta weer back on track door de samenwerking met Hilde en Emmy. Bijna dagelijks denk ik aan de sessies met jullie. De worsteling, maar ook standvastigheid, van de man met een missie, Vincent van Gogh, houdt me in focus en geeft me kracht om door te gaan op mijn manier, samen met mijn collega's en de kinderen. Het stilzetten geeft me rust en vooral ruimte en dit zorgt weer voor mooie, betekenisvolle ontwikkelingen. De moodbox staat volop in het zicht in de kast en als ik m weer eens doorneem klopt het enorm, het past me en geeft me een positieve boost. Ik kan in volle overtuiging zeggen dat ik weer in mijn kracht sta. Wat een verschil. Dank jullie wel!”

Suze van der Maat
Al 23 jaar groepsleerkracht in Amsterdam.

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2020 Filter C