WERKWIJZE & TARIEVEN

WERKWIJZE & TARIEVEN

Ik maak coaching trajecten uitsluitend op maat, passend bij de ontwikkelwensen en het aantal personen. De hoeveelheid beschikbare tijd bepaalt wat we samen kunnen doen, maar ook de diepte van het inzicht en uiteindelijk het effect van het programma. Maar waar je ook voor kiest, ik sta altijd naast jou of jullie. Ik ben aan het waarnemen, stel vragen en geef terug wat mij verwondert. Ik leg verbindingen, wijs aan, leg uit en laat anders kijken.

IMG_6759-overveen

LIFE Coaching:
1 op 1

Ik geloof dat wanneer je volgens je eigen kernwaarden leeft, je de magie van het leven kunt vangen. Als je je eigen denkkaders durft te doorbreken en hierbij een proactieve houding aanneemt ben je in staat je eigen vrijheid in je leven te creëren. Zo kom je lekker in je vel te zitten en blijf je de regisseur van je eigen leven.

Voorafgaand aan een coaching traject houd ik een intakegesprek. Als we besluiten met elkaar door te gaan, pas ik - afhankelijk van wat de situatie is - verschillende werkwijzen toe.

BALANS Coaching:
1 op 1 in het museum

Voorafgaand aan een coaching traject houd ik telefonisch een intakegesprek, waarin we de vraag helder maken. 

Het gaat over de manier waarop je naar jezelf kijkt, waarop je de wereld ziet en de manier waarop je filtert om er anders tegen aan te gaan kijken. Waar ligt jouw fascinatie? Daarna werken we, in een sfeervol werkatelier elders in de stad Amsterdam, verder aan bewustwording. Wat betekent het om – in verbinding met jezelf te staan? We gaan dromen visualiseren. Creativiteit zorgt voor het zien van nieuwe mogelijkheden.

inhetmuseum_klein
IMG_6677_onderwijs

FILTER Coaching
voor een onderwijsinstelling

Het onderwijs staat  al een tijdje onder druk. Personeelstekort, toenemende administratie en vergrijzing zorgen ervoor dat de ervaren werkdruk steeds meer stijgt. Mijn coaching traject zou een betekenisvolle rol kunnen spelen om de werkdruk voor onderwijsmedewerkers wat te verlagen. Ik help onderwijsorganisaties met het verbeteren van de mentale gezondheid en levensbalans. Dit doe ik onder andere aan de hand van metingen, intervisies en coachingsgesprekken. Het doel is om de duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en eigen regie van medewerkers te vergroten aan de hand van coachingstraject. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de behoefte van de medewerker.

Ik coach leerkrachten en docenten uit het basisonderwijs én het voortgezet onderwijs. Ik kom graag vrijblijvend in gesprek om mezelf voor te stellen.

FILTER Coaching
voor teams

Leer Vincent Van Gogh van dichtbij kennen, en ga daarna met elkaar in gesprek. Het is zo mooi als mensen bereid zijn echt samen te reflecteren, te ontdekken en te leren van en met elkaar. We raken samen allemaal thema’s aan, zoals wat moet de ander van jou weten? Hoe wil je het samen vorm geven en wie heeft welke rol? We staan stil bij zelfzorg en balans. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan, grenzen worden verlegd, ruimte om met elkaar te groeien ontstaat. Kijken naar kunst, anders kijken naar elkaar.

haddock

Wekt mijn aanbod uw nieuwsgierigheid en bent u op zoek naar iets nieuws? Ik kom graag met u in gesprek! 

Hilde werkte al eerder voor en met:

klantlogos_2023-02-10

Filter C is geregistreerd bij CRKBO.

crkbo

© 2024 Filter C